PlanToys


PlanToys har gjennom mer enn 30 år arbeidet dedikert med å utvikle produkter og aktiviteter som bidrar positivt til en mer bæredyktig verden. De er kjent for sitt fokus på beste praksis, og videreutvikling av design og produksjon av leker.

PlanToys lager sine leker av naturlig gummitre som ikke lenger produserer latex. For å holde treverket rent, brukes ingen gjødsel i jorda de siste tre årene før trærne hogges. PlanToys er verdens første produsent av treleker som ikke bruker impregneringsmiddel i produksjonen. Gjennom sine produksjonsmaterialer og arbeidsprosesser har de oppnådd null-utslipp på sin fabrikk. Trebiter som blir til overs fra deres produksjon blir brukt i en biomasse-generator for å produsere elektrisitet for hele fabrikken og landsbyer rundt PlanToys fabrikken. PlanToys fabrikk ligger i Thailand. 

PlanToys driver flere prosjekter i lokalmiljøet i tilknytning til sin fabrikk. Gjennom sitt treplantings-prosjekt, har de i løpet av de siste åtte årene plantet 40 000 trær i Chiyaphum provinsen, som dekker et område på 2000 dekar.

I forlengelsen av sitt arbeid med ansvarlighet knyttet til en bærekraftig fremtid, har PlanToys også innført produktet PlanWood, som er et annet materiale som oppfyller høy kvalitet, sikkerhet og bærekraft i prosessen med å lage leker. Dette materialet brukes i fin balanse med det robuste gummitreet. PlanWood er et miljøvennlig materiale, fordi det bidrar til at avfall i produksjonen minimeres og færre tre er påkrevd. Den reduserte bruken av energi ved fremstilling av PlanWood minsker dermed også den totale miljøbelastningen.

PlanToys har oppnådd anerkjennelse i hele verden og har vunnet en rekke internasjonale priser for sine leker. De har bidratt sterkt til å spre filosofien om naturlig estetisk kvalitet i treleketøy. 

Alle produkter fra PlanToys oppfyller EUs sikkerhetsstandard, EN71. Lekene er CE-merket. 

 

Se vårt utvalg av leker fra PlanToys

 

For mer informasjon se

Nettside:http://www.plantoys.com
Facebookside: https://www.facebook.com/PlanToysOffi...

 


PlanToys - Bæredyktig lek

 

PlanToys - PlanWood